Hai să vezi cum e la Coding Hub Botoșani – Înscrie-ți copilul la o oră demo!

15 Iunie 2024

GRATUIT

Botoșani

Despre eveniment

Dacă ai un copil de 4 – 10 ani, pasionat de tehnologie, credem că ar fi super încântat să participe la cursurile noastre de robotică!


Auzim din ce în ce mai des despre cum inteligența artificială este viitorul și vedem deja că fără tehnologie nu mai reușim să ne descurcăm; ce ne-am face de exemplu fără telefoanele noastre mobile!?


Viitorul va fi cu siguranță din ce în ce mai tehnologizat, astfel încât fiecare copil trebuie să știe cum să adapteze și să înțeleagă ce e bine și ce e rău în tot acest mediu.

Ce îți propunem noi este o metodă inedită de a introduce copilul în lumea tehnologiei. Vrem să le arătăm copiilor că tehnologia este o unealtă care ne ajută și ne ușurează viața. Cu alte cuvinte, copilul nu trebuie să vadă tableta, telefonul sau laptopul ca pe niște jucării, ci ca pe unelte de care se folosește pentru a realiza anumite lucruri. Încercăm astfel să schimbăm percepția copiilor de la simpli consumatori, la creatori.

Ce va face copilul tău la curs?Pe scurt, o construcție LEGO, pe care o va programa să facă anumite lucruri. De exemplu, o broscuță pe care o va programa să țopăie.


Fiecare copil va avea un set LEGO Spike Essential
sau LEGO Spike Prime (în funcție de vârstă) și o tabletă.

Grupe și traineri:

Grupele sunt formate din maximum 10 copii și sunt împărțită pe categorii de vârste: 4 -5, 6-7 și 8-10.


La fiecare oră de curs, copiii vor fi îndrumați de către 2 traineri, care le vor explica tot ce trebuie să știe. Vor fi cu ei la fiecare pas, se vor asigura că niciun copil nu rămâne în urmă și vor putea răspunde la orice întrebare legată de evoluția copilului.

Dacă mergi la o oră demo, vei putea ulterior să discuți cu trainerii despre nivelul copilului, dacă i se potrivește sau nu o astfel de activitate și dacă este încadrat la grupa potrivită.

De ce să îți înscrii copilul la un curs de robotică și ce va învăța?

  • Dexteritatea – pentru că încep de la o vârstă așa de fragedă, copii sunt încă în proces de creștere. Prin manevrarea pieselor de LEGO și alte componente, copiii își vor dezvolta abilitățile motrice fine, esențiale pentru creșterea și dezvoltarea lor.
  • Gândirea analitică – la fiecare oră, copiii sunt încurajați să analizeze partea de programare și să găsească soluții, stimulând astfel gândirea analitică.
  • Perseverența – construirea unui roboțel implică încercări repetate și ajustări până la atingerea rezultatului dorit, ceea ce îi învață pe copii importanța perseverenței.
  • Logica – Copiii vor învăța să opereze cu concepte logice, cum ar fi „dacă x, atunci y”, dezvoltându-și astfel abilitățile de raționament.
  • Stima de sine – Atunci când termină o construcție, copilul tău se bucură de reușita sa și capătă încredere în forțele proprii.
  • Creativitatea – de multe ori copii sunt nevoiți să găsească soluții inedite pentru a realiza o construcție.
  • Răbdarea și atenția la detalii – Procesul de construire necesită atenție și urmărirea fiecărui detaliu din instrucțiuni. Astfel, copiii se antrenează în a fi atenți și a respecta fiecare pas.
  • Socializare și altruism – În cadrul grupelor de lucru, copiii vor colabora în echipe, învățând să se organizeze, să comunice eficient și să fie empatici și cooperanți.

Partea cea mai interesantă este că deși copilul va ​ învață noțiuni complexe de matematică, fizică sau logică, o va face fără să realizeze. Pentru că totul pare doar o oră de joacă!Dacă ai deci un copil de 4 – 10 ani, pasionat de tehnologie, te invităm la o oră demonstrativă 100% gratuită la sediul nostru din I.C.Brătianu 104A.

Completează formularul de mai jos iar un reprezentat Coding Hub Botoșani te va contacta pentru a stabili împreună data și ora lecției demostrative!

Oră Demo Botoșani

Preț

GRATUIT


Vârste

4 - 12


Capacitate

10 copii/ grupă


Durată

60 min