Atelier de Robotică, Ediția de Paște la Coding Hub!

27 Apr 2024

100 RON

Floreasca

AFI Militari

Despre eveniment

Așa cum v-am obișnuit, profităm de vacanța copiilor pentru a vă propune un nou atelier de robotică! Ca de fiecare dată, vrem pe de o parte să ne jucăm și să ne simțim bine într-o atmosferă de sărbătoare, dar vrem să și învățăm. La acest workshop ne-am propus să:

🐣 învățăm; 

🐣 ne distrăm; 

🐣 construim iepurași din LEGO și să îi programăm;

🐣 socializăm și să ne facem noi prieteni. 

​​Ce vom construi:

  • Grupa de 3 – 4 ani – Easter Bunny

Cei mai mici dintre pitici vor construi un iepuraș de Paște, pe care îl vor programa să țopăie. Fiecare copil va lucra individual și va folosi LEGO Essential și tabletă. La final, copiii vor avea posibilitatea să se joace și să testeze ce au construi împreună cu ceilalți copii, dar să și le arate părinților ce au realizat.

  • Grupa 5 -6 – Easter Bunny in the Garden

Micii noștri ingineri se vor împrieteni cu Andrei, un personaj din lumea LEGO, căruia îi vor construi un loc de joacă. La mica lor petrecere se va alătura evident și un Iepuraș de Paște. După construcție, va urma și partea de programare, în care copiii vor face iepurașul să țopăie, iar pe Andrei să se rotească.

  • Grupa 7 – 10 – Easter Egg Machine

Cu ajutorul Spike Prime, copiii de 7 -10 ani vor avea parte de un super atelier cum nu am mai făcut până acum. În prima parte vor învăța cum să construiască o mașină de decorat ouă de Paște, iar în a doua parte vor decora cu ajutorul cariocilor, ouă (de plastic) de Paște! Astfel, vor învăța puțină programare, dar își vor și pune crativitatea la încercare. La final nu vor putea ciocni ouăle de plastic în mod tradițional, dar vor putea să vadă ce au făcut și colegii lor, iar la final să plece cu oul decorat acasă.


De ce să îți aduci copilașul la un astfel de workshop?

🐰 Copilul tău își va dezvolta dexteritatea, creativitatea și logica.
🐰 Va învăța noțiuni de matematică, programare și fizică, dar prin joacă.
🐰 Se va juca și distra împreună cu alți copii de seama lui.
🐰 Va prinde curaj în forțele sale atunci când va reuși să termine construcția.


Foarte important: Așteptăm orice copil; indiferent dacă a mai lucrat vreodată cu LEGO, cu o tabletă sau un laptop; indiferent dacă este sau nu înscris la Coding Hub sau orice altă școală de IT; indiferent dacă urmează cursurile unei școli de stat, private sau dacă face homeschooling!

Acest lucru este posibil pentru că la începutul atelierului, trainerii noștri le vor explica pe larg tot ce trebuie să știe și să facă, astfel încât să fie cât mai relaxați și să se bucure de tot ce am pregătit pentru ei. 

Locurile sunt limitate! 🌟

Completează acum formularul de mai jos, iar un reprezentat Coding Hub te va contacta pentru a stabili toate detaliile! 

Locurile sunt limitate – doar 10 locuri/grupă. Înscrie-te cât de repede pentru a-ți rezerva locul!

*Fiecare copil va construi un iepuraș și va avea propria tabletă și set lego.

Detalii Atelier de Paște

Preț

100 RON


Vârste

3 - 10 ANI


Capacitate

10 copii/ grupă


Oră

Începând cu ora 10:00


Durată

60 min