Eveniment Deschidere Coding Hub Militari

eveniment expirat!

02 Sept 2023

Gratuit

Afi Cotroceni, Bulevardul Doina Cornea 4.

Despre eveniment

În Septembrie, deschidem un nou sediu Coding Hub în Afi Park Cotroceni!

Luna Septembrie înseamnă începutul anului școlar, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne oprim din joacă! Prin urmare, ne-am propus să realizăm împreună un mic parc de distracții. Avem nevoie așadar de niște mici ingineri iscusiți, pe care, în funcție de vârstă, îi vom grupa în câteva grupe:

1. Robotică (3 – 4 ani) – Carusel cu Lego Spike 

Cei mai mici dintre pitici vor începe parcul de distracție prin construirea unui carusel, pe care la final îl vor programa să se rotească și să îi pună muzică. Copiii vor învăța astfel câteva elemente de bază de fizică și programare.

2. Robotică (5-6 ani) – Roată (Ferris Wheel) cu Lego Spike 

Copiii vor completa parcul de distracție, construind o roată (Ferris Wheel).  Împreună cu trainerii noștri vor învăța cum să o programeze pentru a se roti și cum să îi adauge muzică, pentru a imita cât mai bine atmosfera dintr-un parc de distracții.

3.  Robotică (7 – 10 ani) – Dansator de break dance cu Lego Spike Prime 

Grupa de robotică avansată va avea aceeași tematică de joacă și distracție. Copiii vor construi un robot- dansator din piese Lego, apoi îl vor programa să danseze. În final îi vor adăuga muzică și îl vor programa să realizeze diverse mișcări, în funcție de muzica aleasă. Vom putea așadar să ne punem la încercare creativitatea, dar și să învățăm noțiuni elementare de programare.

4. IT (7 – 12 ani) – Treasure Hunt în Minecraft 

Cu ajutorul celui mai popular joc printre copii și adolescenți, învățăm despre coordonatele spațiale, buclele de repetiție și structurile condiționale. Copiii vor programa personajul principal al jocului să găsească comoara din punctul ales de ei, iar la final vor avea posibilitatea să se joace și să vadă și ce au făcut colegii de grupă.


Pe lângă ora de Robotică sau IT, copiii se vor distra, vor socializa și vor descoperi tainele programării. Fiecare copil va fi atent ghidat de trainerii noștri, deci nu îți face griji dacă nu a mai interacționat până acum cu o tabletă, un laptop sau cu Lego.

În plus, vei avea posibilitatea să vorbești direct cu trainerii noștri pentru a afla toate informațiile despre programă, orar sau orice alte curiozități sau informații ai nevoie.

Traineri

Andreea

Andreea

Trainer IT & Robotică

Andra

Andra

Trainer IT & Robotică

Locatie Eveniment

Detalii

Preț

Gratuit


Vârste

3-10 ani


Capacitate

10 copii


Dată

3-4 Iunie 2023


Durată

60 minute