Eveniment de Lansare Coding Hub Botoșani

eveniment expirat!

27 Apr 2024

Gratuit!

Botoșani, I.C.Brătianu 104A

Despre eveniment

Suntem foarte încântați să vă anunțăm că sâmbătă, pe 27 Aprilie, deschidem Coding Hub Botoșani, o școală de robotică și IT pentru copii de 4 – 18 ani.

Coding Hub și-a început povestea în 2018, în București. De atunci ne-am extins cu 2 locații în București, în Craiova, Târgu Mureș, Sighișoara și Iași. În toată activitatea noastră, avem 3 mari obiective:

  1. Siguranța online a copiilor!
  2. Pregătirea copiilor pentru o carieră în IT!
  3. Echiparea fiecărui copil cu competențe digitale universale!

Din Aprilie, ne dorim să deschidem o nouă locație în Botoșani și vrem să invităm toți copiii de 4 – 10 ani la 3 worksop-uri de robotică și programare! Dacă vreți să vedeți cine suntem, ce facem, cum predăm, ce predăm, te așteptăm la evenimentul nostru de lansare din 27 aprilie, de la orele 10:00, unde vom organiza 3 ateliere de robotică în funcție de vârsta copiilor:

  • Grupa de 4 ani – Easter Bunny

Cei mai mici dintre pitici vor construi un iepuraș de Paște, pe care îl vor programa să țopăie. Fiecare copil va lucra individual și va folosi LEGO Essential și o tabletă. La final, copiii vor avea posibilitatea să se joace și să testeze ce au construit împreună cu ceilalți copii, dar să și le arate părinților ce au realizat.

  • Grupa 5 – 6 ani – Easter Bunny in the Garden

Micii noștri ingineri se vor împrieteni cu Andrei, un personaj din lumea LEGO, căruia îi vor construi un loc de joacă. La mica lor petrecere se va alătura evident și un Iepuraș de Paște. După construcție, va urma și partea de programare, în care copiii vor programa iepurașul să țopăie, iar pe Andrei să se rotească.

  • Grupa 7 – 10 ani – Easter Egg Machine

Cu ajutorul Spike Prime, copiii de 7 – 10 ani vor avea parte de un super atelier în care vor lucra în echipe de câte 2, fiind o construcție destul de complexă. În prima parte vor învăța cum să construiască o mașină de decorat ouă de Paște, iar în a doua parte vor decora cu ajutorul cariocilor, ouă (de plastic) de Paște! Astfel, vor învăța puțină programare, dar își vor și pune crativitatea la încercare. La final nu vor putea ciocni ouăle de plastic în mod tradițional, dar vor putea să vadă ce au făcut și colegii lor și să ducă oul decorat acasă.


De ce să îți aduci copilașul la un astfel de workshop?

🐰 Copilul tău își va dezvolta dexteritatea, creativitatea și logica.
🐰 Va învăța noțiuni de matematică, programare și fizică fără să realizeze, prin joacă.
🐰 Se va juca și distra împreună cu alți copii de seama lui.
🐰 Va prinde curaj în forțele sale atunci când va reuși să termine construcția.


Foarte important: Așteptăm orice copil; indiferent dacă a mai lucrat vreodată cu LEGO, cu o tabletă sau un laptop; indiferent dacă este sau nu înscris la o altă școală de IT; indiferent dacă urmează cursurile unei școli de stat, private sau dacă face homeschooling!

Acest lucru este posibil pentru că la începutul atelierului, trainerii noștri le vor explica pe larg tot ce trebuie să știe și să facă, astfel încât să fie cât mai relaxați și să se bucure de tot ce am pregătit pentru ei. 

🌟 Locurile sunt limitate, iar pentru a participa la eveniment este nevoie de înscriere prealabilă. Te rugăm deci să completezi formularul de mai jos pentru a-ți rezerva locul, iar un reprezentat Coding Hub te va contacta pentru confirmare.

Înscrie-te cât de repede pentru a-ți rezerva locul! Vom avea doar câte 10 locuri pentru fiecare grupă.

*Fiecare copil va lucra individual pe o tabletă și un set LEGO (cu excepția grupei de 7 – 10 ani care va lucra în echipe de câte 2).

Locatie Eveniment

Detalii Eveniment Lansare

Preț

Gratuit!


Vârste

4 - 10 ani


Capacitate

10 copii/ grupă


Oră

10:00


Durată

60 minute