Viitorul digital al copilului tău începe aici!

Coding Hub este un spațiu modern și inovator în care atât copiii, cât și adulții învață cum să se adapteze într-o lume din ce în ce mai digitalizată. Deși 95% dintre angajații si profesorii care predau in hub-ul nostru au mai avut experiență în domeniul cursurilor de programare sau IT, ne-am dorit sa venim cu un concept nou.

Coding Hub este diferit de o școală sau facultate românească. Se aseamănă mai degrabă cu un centru de cunoaștere în care se învață din plăcere, în care se pune accent pe latura practică a lucrurilor și pe dezvoltarea abilităților.
Suntem preocupați de noile generații de IT-ști și cu o nouă viziune asupra procesului de învățare, vrem să te ajutăm în drumul tău către succes!

Profesorii CodingHub

Matei Dimitriu

Am lucrat în domeniul comunicării creative timp de 15 ani, dezvoltând produse inovative, ambalaje vibrante, idei puternice și, mai ales, oameni! Punctul meu forte este că provoc limitele creative ale celor din jurul meu.i. “Crezi că ar putea fi o idee să cautăm o asociere cu…”, “Oare am putea să îmbunătățim…” sau “Hai să regândim totul și să rescriem ideea aceasta frumoasă…”. Specializat în Comunicare creativă, Comunicare publicitară, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Corel Draw, SketchUp sau WordPress.

Trainer pentru copii la cursuri IT și antrenor copii la șah de mai bine de 2 ani. Una dintre cele mai mari realizări în lucrul cu copii a fost bucuria și înțelegerea cu care mi-am pregătit copilul, multiplu medaliat la campionatele naționale și membru al lotului național de juniori al României de la 6 ani.

Oana Dragomir

Consider ca educația este un proces continuu pe care îl rafinezi pe parcursul vieții. Învățatul nu trebuie să fie plictisitor, ci poate deveni un joc.

Cristian Grama

Am inceput sa programez singur in clasa a 5-a din curiozitate și nu m-am oprit niciodată. Am absolvit acum 3 ani facultatea de automatica la care am mers pentru că îmbină programarea cu aplicații fizice, iar mie îmi plac roboții. Îmi doresc să dau mai departe cunoștințele mele și, odata cu ele, un stil de învățare prin explorare.

Alina Dumitru

Pasiunea mea pentru tehnologie am dezvoltat-o încă din copilărie și tocmai de aceea am ales să predau copiilor. Caut constant oportunități și metode de invățare prin care copiii să iși dezvolte abilitățile necesare pentru a deveni adevărați developeri.

Vlad Dohotaru

Mi-am deschis calea in domeniul IT prin “learning by doing”, furand meserie de la colegii de facultate, colegii de munca sau prieteni. Cred ca un mod eficient de a invata este prin a incerca. Din eroare in eroare, ajungem la un program/joc/site cu care ne putem mandri. Incurajez copiii sa caute singuri solutii, sa se ajute reciproc si sa impartaseasca cu colegii ce le reuseste sa implementeze in timpul orelor.

Pe langa IT, sunt mare fan Liverpool FC si fun fact about me: am fost dublu campion al Diviziei Nationale a Republicii Moldova la fotbal, U15 si U16 

 Geanina Cleciu

Am terminat Facultatea de Matematică-Informatică și am lucrat o perioadă în domeniu. Apoi am devenit mămică și perspectiva mea s-a schimbat mult. Mi-am dorit să pot învăța copiii principiile de bază ale Informaticii asigurându-mă astfel că vor avea mai multe oportunități în viitor și că le pot dezvolta cunoștințele de bază ale programării, prin joacă.

Ana Codreanu

 Lumea IT este diversa si colorata. Vreau sa ii ajut pe copii sa incerce si sa experimenteze. Orice chestie complicata, poate fi explicata cu usurinta. Inspiratia se afla in jurul nostru. Doar invatand lucruri noi, intelegem ce ne place si la ce suntem buni cu adevarat.

Parteneri

Adrese

București, Sector 1

Str. Banu Antonache nr 40 – 44

© Copyright CodingHub SRL 2020