GRUPA 7-9 ani

UN COPIL.
O LINIE DE COD.
MILIOANE DE POSIBILITĂȚI!

Știm! În fiecare zi te concentrezi pe nevoile copilului tău!
Te asiguri că nu îi lipsește nimic. Că este sănătos. Că are toate condițiile să învețe. Îl vezi cum crește în fiecare zi. Cum absoarbe toate informațiile și știe deja mai multe decât tine. Și totuși există un gând care nu îți dă liniște:

Oare copilul meu ce va face când va crește? Oare va intra la o facultate? Oare va avea un job bine plătit și respectat în societate?

b

Într-un articol publicat în acest an, revista Forbes estimează că doar în domeniul IT se vor crea 50 de milioane de noi locuri de muncă până în 2022.

b

Într-un alt articol, cei de la Business Insider anticipează că al 2-lea cel mai bine plătit job din lume va fi cel de app developer.

b

Nu există nicio îndoială că toate domeniile existente, de la medicină, inginerie, arhitectură sau logistică vor fi influențate de digitalizarea și automatizarea proceselor, posibile datorită inteligenței artificiale.

b

Indiferent de cariera pe care o va alege copilul tău, cunoștințele de IT nu vor fi doar importante, ci chiar obligatorii.

Tocmai de aceea, preocupați de generațiile noi de IT-ști și cu o nouă viziune asupra procesului de învățare, vrem să îți ajutăm copilul să își descopere pasiunea pentru IT!

Ce vor învăța copiii?

Kids Hub este dotat cu toate instrumentele de lucru necesare învățării: calculatoare, roboți, pixuri 3D, drone, imprimante sau tablete. Copii nu trebuie să vină decât cu sete de cunoaștere și bună dispoziție.

Nu vom adopta niciodată clasica metodă de predare – profesorul predă, copilul scrie. Pentru a face lecțiile cât mai captivate și interactive, vom folosi platforme foarte intuitive precum Minecraft Education, KODABLE ȘI KODU.

Noțiuni de bază în IT

În primele cursuri, copiii se vor adapta cu hub-ul, cu noii colegi, cu profesorii și cu instrumentele de lucru.

Apoi, împreună, ne vom familiariza cu:

 • noțiunile de bază ale calculatorului.
 • vom învață care sunt componentele unui calculator și utilitatea lor.
 • ce este un sistem de operare.
 • ce este sistemul binar.
 • cum să folosim util instrumentele Google.
 • cum să navigăm în siguranță pe internet.
 • cum să scriem corect la calculator.
 • cum să ne mărim viteza de scris fără să privim tastatura.
Programare cu KODABLE
Următoarea lună, vom intra în lumea programării cu ajutorul platformei KODABLE care ne va ajuta să asimilăm cu ușurință:

 • conceptele de bază ale programării
 • noțiunea de variabilă
 • tipurile de variabile
 • Iterațiile
 • funcțiile și algoritmii

KODABLE cuprinde o serie de exerciții de programare vizuală care le dezvoltă copiilor gândirea logică si capacitatea de a-și structura rezolvarea problemelor pas cu pas. Este o platformă care le deschide copiilor drumul către programare în linii de cod în limbajul de programare JavaScript.

Jocuri 3D cu KODU Game Lab (Microsoft)

După ce fiecare copil va înțelege cum se utilizează corect un calculator și care sunt noțiunile de bază în programare, vom putea trece apoi la partea practică, cea în care copiii încep să creeze.
Pentru ca lucrurile să fie și mai interesante, vom dezvolta împreună jocuri în format 3D cu ajutorul unei platforme create de către cei de la Microsoft, numită KODU Game Lab.

În cadrul acestui modul, copiii își vor dezvolta atât abilitățile de grafică 3D, cât și partea de programare a obiectelor din joc. Copiii vor învăța logica programării, cum se utilizează funcțiile, operatorii, condițiile si iterațiile.

Web design cu Wix și Canva
 • Crearea propriilor site-uri folosind constructorul Wix. 
 • Lucrul cu conținutul media. 
 • Crearea prezentărilor web. 
 • Crearea primului proiect web. 
 • Dezvoltarea abilităților de prezentare a propriilor lucrări. 
LEGO Education WeDo

Acest set este bazat pe  cele mai recente standarde științifice, fiind creat cu scopul de a spori curiozitatea și abilitățile științifice ale elevilor și învățarea STEAM.

Setul cu care vom lucra vine într-o cutie pentru depozitare împreună cu tăvi de sortare, etichete, un Smarthub, un motor mediu, senzor de mișcare, un senzor de înclinare și suficiente elemente de construcție pentru doi elevi.

Software-ul însoțitor pentru desktop și tabletă oferă copiilor un mediu de programare ușor de utilizat care include pachetul de programe „WeDo 2.0”, care oferă o cunoaștere a  științei vieții, fizicii, pământului, spațiului precum și a domeniului  ingineriei. 

Dezvoltarea aplicațiilor mobile

Crearea de aplicații mobile folosind MIT App Inventor. Vom învăța să lucrăm în Cloud, să construim o aplicație mobila de la 0, să o testăm pe telefon și tableta iar la final să o putem pregati pentru a o trimite prietenilor. 

  Modelare 3D - Tinkercad

  Bazele modelării 3D, operarea cu figuri simple și complexe. Proiectarea edificiilor, suprafețelor și formelor de relief. Modelarea obiectelor cu ajutorul schițelor grafice. Prezentările animate.

  Arhitectură Digitală - Sketchup

  Proiectarea orașelor și lumilor spațiale. Modelarea obiectelor cu ajutorul schițelor grafice. Crearea prezentărilor animate.

  Vlogging și YouTube

  Dezvoltarea abilităților de prezentare a unui discurs public pe YouTube. Prelucrarea primară și montarea materialelor video. Crearea unui spot video de grup.

  Animation Cartoon OpenToonz

  Crearea animațiilor: dezvoltarea personajelor, animarea mișcărilor și acțiunilor. Adăugarea sunetelor și efectelor vizuale.

  De ce să îți aduci copilul în Kids Hub?

  Este deja un adevăr universal acceptat faptul că în viitor, nimeni nu va mai putea funcționa în afara spațiului digital.Indiferent de ce job va avea copilul tău, cu siguranță tehnologia nu va lipsi din fișa postului.

  Cum să folosească un calculator, o adresă de e-mail sau cum să utilizeze un soft, vor fi criterii elementare pentru a putea fi angajat.Din păcate, Școala Românească nu este dotată să pregătească copiii pentru viitor.

  Prin urmare, ceea ce ne propunem noi este să construim un hub în care copiii să vină și să învețe cu plăcere.

  Cum vor învăța copiii?

  01. Fără stres!

  Vrem să creăm un mediu de învățare plăcut, fără să existe acea teamă pe care o au copiii la școală, când profesorul de mate îl scote la tablă.

  02. Fără atitudinea profesorului de mini zeu

  Profesorii noștri sunt în primul rând oameni. Nu vor încerca să demonstreze că sunt mai buni și nici nu vor impune un stil dictatorial în clasă. Facem lucruri din plăcere, ne plac copiii și dorim să le punem calitățile în valoare.

  03. Fără perspectiva notelor de la sfârșit de semestru

  Vrem ca această perioadă să însemne o perioadă de învățare continuă, iar scopul să fie evoluția copilului tău, nu o notă care nu schimbă cu nimic situația cunoștințelor sale.

  04. Fără să impunem ritmul nostru de învățare.

  Fiecare copil are propriul stil și ritm de învățare, iar noi vom respecta și ne vom adapta în funcție de nevoile și ritmul lui.

  Activitățile copiilor

   

  Ce spun copiii despre noi

   

  Locație

   

  CÂND? Luni-Vineri dimineața/după-amiaza sau în weekend

  UNDE? Str. Banu Antonache nr 40 – 44

  Luni de curs

  Min / sedința

  Lei / lună

  CÂND? Luni-Vineri dimineața/după-amiaza sau în weekend

  UNDE? ONLINE prin platforma Zoom

  Luni de curs

  Min / sedința

  Lei / lună

  *cursurile încep la formarea grupelor de 12 elevi

  **10% discount pentru două sau mai multe înscrieri (frați, prieteni, rude).

   

  Înscrie-ți copilul la curs

  8 + 9 =

  Adrese

  București, Sector 1

  Str. Banu Antonache nr 40 – 44

  © Copyright CodingHub SRL 2020