Cyber kids

13-15 ani

În acestă perioadă copiii trec de la programarea de tip vizual, la programare de tip cod. HTML, C++, Python sunt doar câteva dintre limbajele cu care vor opera.

Lista de module

Graphic Design (suita Adobe-Photoshop, Illustrator și Indesign)

Primul curs se concentrează pe latura artistică a adolescenților. Vom învăța împreună să folosim suita Adobe pentru a realiza materiale grafice: design de logo, cărți de vizită, broșuri, flyere, etc.

Pe lângă învățarea funcțiilor și modului de funcționare ale acestor instrumente de lucru, copiii își vor fixa cunoștințele de design: contrast, echilibru, accent, proporție, ierarhie, repetiție, ritm, model, spațiu alb, mișcare, varietate și unitate.

Game Development (Unity, Unreal Engine, Noțiuni de C++)

E vârsta la care copiii sunt pasionați de jocuri. Unii au chiar foarte mari probleme de concentrare și ajung chiar să dezvolte o dependență de jocurile pe calculator. Prin urmare, încercăm să îndreptăm atenția copiilor, de la a fi simplu consumator de jocuri, la a fi creatorul propriului joc. E o schimbare de paradigma prin care copiii se autodisciplinează și în același timp învață. În același timp învață și noțiuni de programare din limbajul C++. În plus, pentru că majoritatea jocurilor se realizează în echipă, copiii își vor dezvolta mai mult abilitățile de comunicare și socializare.

<!--

WEB DEVELOPMENT

Acest curs se adresează în primul rând adolescenților care au trecut de nivelul de începători și au parcurs modulele de Wordpress, WIX, HTML, CSS și JS. Cu toate cunoștințele acumulate, vom învăța de data aceasta să construim un site direct în cod, fără să ne mai folosim de constructori.

În plus, nu ne vom limita la scrierea codului, ci vom trece prin tot procesul creării unui website profesionist - de la cum să cumpărăm domeniu și hosting, cum să implementăm codul, să îl publicăm și să facem mentenanță.

</>

Adobe Premiere + Noțiuni de Editare Video și Content

Revenim în acest ultim curs la latura mai artistică a adolescenților. Deși nu toți își doresc să devină YouTuberi și nu ne propunem să facem asta, majoritatea copiilor e interesată de efecte vizuale și editare video.

Pentru a le realiza și a da personalitate video-urilor pe care le edităm, vom învăța cum să ne folosim de un alt instrument din suita Adobe și anume After Effects + Adobe Premiere și alte programe de editare video accesibile inclusiv pe telefonul mobil. Vom învăța cum să facem scurte intro-uri, reclame, video-uri de prezentare sau vlog-uri.

  • Un minim de 8 copiii inscrisi pentru formarea grupelor.

Detalii curs

Pret

400 RON/lună


Dată

Fiecare Sâmbătă


Vârste

13-15 ani


Capacitate

10 copii / grupă


Durată

120 minute


Fiecare copil e diferit!

Înainte de a îl include într-o grupă, ne asigurăm că înțelegem care sunt nevoile copilului tău; ce i-ar plăcea să învețe și care este nivelul său de cunoștințe.

Poți oricând să ne contactezi pentru a afla mai multe despre ce ar putea copilul tău să învețe.

Locații

1. Coding Hub Floreasca
Str. Banu Antonache nr. 40 – 44
2. Coding Hub Militari
AFI Park 1 Cotroceni, Bulevardul Doina Cornea nr. 4

Galerie Foto

Vrei să vezi atmosfera în care copilul tău va petrece timpul?
Vezi galeria de mai jos pentru activități.

Tehnologii

Tehnologii pe care le va învăța copilul tău la această grupă:

FAQ

Vezi mai jos răspunsul la cele mai frecvente întrebări

Fiecare grupă are afișat pe pagina de curs orarul exact: Grupa 3-6, Grupa 7 -12, Grupa 13 - 15, Grupa 16-18.

Prețul cursurilor este afișat pe fiecare grupă de vârstă: Grupa 3-6, Grupa 7 -12, Grupa 13 - 15, Grupa 16-18.

Coding Hub este singura școală de IT în care copiii pot începe cursurile începând cu vârsta de 3 ani. Continuăm apoi procesul educațional până la 18 ani. Însă, ne adaptăm nevoilor fiecărui copil, deci copilul tău se poate înscrie la curs indiferent de vârstă.

Cursurile au loc o dată pe săptămână. Workshop-ul de robotică (pentru grupa de 3-6 ani) durează o oră. Restul cursurilor au o durată de 2 ore.

În general respectăm orarul școlar public. Astfel, cursurile încep în luna septembrie și se termină în luna iunie. Pe perioada verii organizăm workshop-uri, tabere urbane de IT sau tabere la munte.